Fedezze fel Visegrádot!

GPS Kincsvadászat

Egyik legkedveltebb programajánlatunk. Kiváló kiegészítő programjai hosszabb konferenciáknak, céges rendezvényeknek és találkozóknak. A feladatokat előzetes igényfelmérést követően úgy állítjuk össze, hogy azok kizárólag minden csapattag részvételével teljesíthetőek eredményesen.

A túra alatti egymásrautaltság segít megtalálni az együttműködés lehetőségeit, személyiségfeltáró és -fejlesztő hatása van, növeli a kommunikáció hatékonyságát és erősíti az egymás közötti bizalmat. A résztvevők munkahelyi beosztástól, kortól és nemtől függetlenül, a közös cél érdekében, egymást segítve oldják meg a hétköznapitól teljesen eltérő problémákat.

Program leírása

A résztvevőket kisebb létszámú csoportokra osztjuk. Egy rövid eligazítás és a játék szabályainka ismertetését követően minden csapat kap egy feladatleírást, a pontok koordinátáival feltöltött GEKKO 201-es GPS készüléket, melynek használatát pár perc alatt ismertetjük. A cél, hogy az adott játékidő alatt, a  terepre kihelyezett kincsekből minél többet sikerüljön minél rövidebb idő alatt összegyűjteni a csapatoknak. A csapatok egymás ellen versenyeznek. A játék egy „Bázis” pontról indul ahol a megadott idő lejárta után le kell adniuk a zsákmányolt kincseket.

Pontok és Kincsek

A program időtartamának és a résztvevők létszámának megfelelően a csapatoknak a GPS készülékbe előre beprogramozott pontokat kell megtalálniuk. A pontok egy részén üzeneteket találnak, ha minden üzenetetet összegyűjtöttek akkor teljes információhoz jutnak a kincs lelőhelyét illetően. A kincs pozíciója GPS segítségével 5-7 méteres pontossággal egész jól megtalálható. Egyes pontokon ue. Állomásokon trénerek várják a csapatokat különböző csapatépítő feladatokkal, melyek sikeres végrehajtásáért további plusz pontokat gyűjthetnek.

A feladatok

Az egyes feladatok igény szerint variálhatóak, a program hosszától és a résztvevők számától függően számuk bővíthetőek. A játék ünnepélyes eredményhirdetéssel zárul, melynek keretében ismertetjük a csapatokkal, hogy a GPS-ben tárult adatok szerint ténylegesen hány pontot találtak meg, a játék során hány kilométert gyalogoltak és röviden értékeljük a versenyt, kiosztjuk az okleveleket ( előre elküldött névsor esetén).

Eső esetén indoor programot biztosítunk.

Bővebb információ

Event Agent Consulting
Iroda:2025 Visegrád, Nagyvillám Étterem
Tumbász Kata: 06 30 278 3251
Tel: 06 26 398 070
Fax: 06 26 397 257
e-mail: eventagent@invitel.hu
www.eventagent.hu

GPS Kincsvadászat - Legendák nyomában

Military tréning - GPS Multinavigációs Kincsvadászattal