Fedezze fel Visegrádot!

Nyári programajánlatunk: Sétahajózás a Dunán, gyertyafényes vacsorával

2009.06.04 13:19 (8 éve)

Romantikus, gyertyafényes vacsora a Dunán Visegrád, Esztergom fényeivel, a Dunakanyar természeti szépségeivel.

Az este utánozhatatlan hangulatát a Duna vad kanyarulata, a Visegrádi Fellegvár és Salamon torony fényei adják, melyet kitűnő meleg büfévacsora és finom borok társasága kísér.

Érkezéskor a Vendégeket a hajókikötőben üdvözlő italokkal, ágyas- és mézes pálinkával fogadjuk. Ezt követően a hajó nyitott, felső fedélzetéről gyönyörködhetnek a naplementében. Elhagyva a várost, fantasztikus látvány tárul az utazók elé: a Visegrádi-hegység a Fellegvárral és  Salamon toronnyal, Királyi Palotával, valamint a szemközti Börzsöny hegyvonulatai.

A dömösi sziklákkal övezett kanyarulatból kiérve Zebegény csodálatos 19. századi kastélyai láthatók, valamint az út egyik fénypontja, a dunakanyari naplemente a Duna valamint a Pilis hegység felett.

A vörösen  izzó égbolt a világ híres naplemenéivel vetekszik, a hajóút egyik különleges látványa. Esztergom határához érve, közel két óra hajózást követően felbukkan a Bazilika csodálatosan megvilágított kupolája, majd közelítve a teljes katedrális, végül a díszkiviláított várhegy a várral.

A monumentális esti kép egyedülálló, kevés ehhez hasonló látható a Duna több ezer kilométeres szakaszán. 

A kb. félórás esztergomi látványhajózást követően fordulunk vissza Visegrád irányába, egy kis borkóstolgatást követően a megvilágított Fellegvár látványa méltó lezárása az hajókirándulásnak. Körülbelül 3-4 óra elteltével kötünk ki újra Visegrádon, a rendelkezésre álló idő függvényében.

 Természetesen a hajóút ebéddel is rendelhető, ekkor a vendégek Dunakanyar szépségeit nappali fénynél tekintik meg.

Bővebb információval mindig szívesen állunk rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken:

Event Agent Consulting - A Dunakanyar specialistája
Tel: +36 20 478 25 17
Tel: +36 20 99 48 484
e-mail: info@eventagent.hu
web: www.eventagent.hu