Fedezze fel Visegrádot!

Azzal, hogy belép a www.evisegrad.hu portál bármelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója a honlapnak:

 1. Az www.evisegrad.hu honlapon található tartalom, fotók az Event Agent Kft. szellemi tulajdona. A fotókat készítette Tumbász Kata és A.Németh Péter, ezek fotóművészeti alkotásnak számítanak, ezért a szerzői jogi törvény 1-es paragrafusa alapján szerzői jogi védelem alatt állnak.
 2. Az Event Agent Kft. fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. 
 3. A www.evisegrad.hu portálon található minden tartalom a www.evisegrad.hu adatbázisát képzi, ezért szerzői jogi törvény 84/A paragrafusa alapján szerzői jogi védelem alatt áll.
 4. Az Event Agent Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a honlap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, programleírás stb.) feldolgozása és értékesítése.
 5. A www.evisegrad.hu menüpontjai, aloldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. 
 6. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az Event Agent Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését. 
 7. A www.evisegrad.hu honlapról értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
  a) nem módosítja az eredeti információt,
  b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.
 8. A www.evisegrad.hu domainnév, valamint az "evisegrad.hu" név szerzői jogi védelmet élvez, amely az Event Agent Kft. tulajdona. 
 9. A www.evisegrad.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.